Zoete aardappelgratin met chorizo

Zoete aardappelgratin met chorizo


4 personen

Een gratin is een ovengerecht waarbij plakjes groenten in laagjes op elkaar worden gestapeld en met room worden overgoten. Ontzettend lekker. Zo ook met zoete aardappel. Zoete aardappel heeft best een specifieke smaak. Redelijk zoet voor een hartig ingrediënt. Maar in combinatie met geraspte belegen kaas, paddestoelen en de zoutige smaak van chorizo is het heerlijk. Nog wat garneren met frisse rucola en klaar! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min + 20 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Paul Schuiling
  • Annerieke Westland
  • Wieske Ridderbos
  • Bart van der Helm
  • Marjanne van Loon
  • Annabel Keesmaat
  • Wouw52
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.