Zoete aardappelgratin met chorizo

Een gratin is een ovengerecht waarbij plakjes groenten in laagjes op elkaar worden gestapeld en met room worden overgoten. Ontzettend lekker. Zo ook met zoete aardappel. Zoete aardappel heeft best een specifieke smaak. Redelijk zoet voor een hartig ingrediënt. Maar in combinatie met geraspte belegen kaas, paddestoelen en de zoutige smaak van chorizo is het heerlijk. Nog wat garneren met frisse rucola en klaar! Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min + 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |