Gevulde zoete aardappel uit de oven met chorizo

Ingrediënten
- 4-8 zoete aardappels
- 120 gr chorizo
- 70 gr pecannoten
- 15 gr bladpeterselie
- 3 el olijfolie
- 150 gr feta
- 4-8 el Maple syrup
- zout
- peper
- rucola, ter garnering
- 90 gr bladpeterselie
- 70 gr pecannoten
- 4-6 el olijfolie
- zout naar smaak
4 personen
Dit recept voor gevulde zoete aardappel uit de oven mét chorizo, is zoet en hartig tegelijk. Én heel lekker. En gemakkelijk te maken. Perfect avondmaaltje. Als de zoete aardappels in de oven liggen te garen, maak je de topping. Chorizo blokjes krokant bakken, pecannoten grof hakken en feta verkruimelen. Maak eventueel nog een snelle peterselie-pecannoten pesto. Smullen gegarandeerd!


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |