Gevulde zoete aardappel uit de oven met chorizo

Dit recept voor gevulde zoete aardappel uit de oven mét chorizo, is zoet en hartig tegelijk. Én heel lekker. En gemakkelijk te maken. Perfect avondmaaltje. Als de zoete aardappels in de oven liggen te garen, maak je de topping. Chorizo blokjes krokant bakken, pecannoten grof hakken en feta verkruimelen. Maak eventueel nog een snelle peterselie-pecannoten pesto. Smullen gegarandeerd!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |