Zoete aardappelrösti

Met de zoete aardappel kan je echt vanalles maken, zo ook lekkere rösti. Zelf vind ik hoe donkerder de rösti gebakken wordt hoe lekkerder de smaak. Je maakt de rösti met Parmezaanse kaas, ei, ui en knoflook. Wil je röstikoekjes maken gebruik dan een extra ei. Een heerlijk bijgerechtje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |