Zuurdesem broodpudding met blauwe bessen

Foody Redactie


Zuurdesem is normaal niet het soort brood wat je gebruikt voor het maken van een broodpudding, maar zuurdesem is een stuk steviger dan de standaard brioche of het krentenbrood dat doorgaans wordt gebruikt. Dit zorgt voor een extra lekkere smaak. Je kunt deze heerlijke broodpudding met blauwe bessen zo serveren of het extra luxe maken met een bolletje vanille-ijs en/of slagroom on the side. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.