Zwarte rijst met garnalen en tomaatjes
Italiaanse zwarte rijst? Ja je hoort het goed! Zwarte rijst is gewoon een rijstsoort die een donker vliesje heeft om de witte kern. Bij zilvervliesrijst is dat vliesje dan wat bruinig, en bij deze dus zwart. Zwart rijst bevat in tegenstelling tot witte rijst veel vezels en mineralen zoals magnesium, fosfor en selenium bevat, en dus voedzamer is. De rijst heeft een heerlijke nootachtige smaak en die past perfect bij het zoete van garnalen. Zo ook bij dit gerecht met garnalen, tomaatjes en spinazie. Gemakkelijk om te maken en heerlijk van smaak. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |