Pittige couscous met feta
Couscous is een heerlijk en lekker snel te bereiden gerecht. Door de couscous te wellen in bouillon heeft deze meteen lekker veel smaak. De combinatie met de tomaten, komkommer, feta en peterselie is heerlijk fris. Door de harissapasta en de Ras el Hanout is het echter ook lekker pittig. Een echt smaakbommetje dus dit recept. Eetsmakelijk!
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |