3x vegetarische balletjes

3 vegetarische balletjes


Kruiden en specerijen kunnen echt het verschil maken in een gerecht. Dat bewijst ook dit gerecht voor 3x vegetarische balletjes. De basis voor de receptuur is hetzelfde, maar door gebruik van andere kruiden en specerijen geef je er een twist aan. Hierdoor kun je de zelfgemaakte balletjes voor diverse gerechten gebruiken. Zo zijn de Italiaanse balletjes perfect voor bij een pasta, de Oosterse balletjes perfect ter vervanging van kip bij een curry, bij de borrel of een maaltijd met groente en aardappelen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Lekkeretenmetlinda.nl
Lekkeretenmetlinda.nl

Lekker eten met Linda staat voor makkelijk, bewust en vooral lekker eten. Ze heeft als doel om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezonder eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is. De recepten van Linda zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geeft ze veel praktische tips. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat de lezer zin krijgt om de keuken (weer) in de duiken.

Ontbijtkoek Ontbijtkoek
Zalmtartaar met groene asperges op toast Zalmtartaar met groene asperge...
No bake repen met cranberries en kokos No bake repen met cranberries...
Meer van Lekkeretenmetlinda.nl

Favoriet recept van

  • Melanie van Meerloo
  • Euroma
Pita burger met gegrilde groente
 3
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Chicken chorizo burgers
 1
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Appelcrumble
 8
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.