No bake repen met cranberries en kokos

No bake repen met cranberries en kokos


Heb je zin in een lekker én gezond tussendoortje, en heb je even wat tijd over? Mooi. Deze no bake repen met cranberries en kokos, maar ja namelijk binnen vijf minuten. Ideaal. Een heerlijk tussendoortje en altijd fijn om in huis te hebben. Met slechts zeven ingrediënten kunnen deze repen haast niet mislukken. De basis van deze energie repen is Brinta Oergranen. De grove structuur van deze granen zorgt voor een stevige bite. De rijpe banaan en cranberries geven de snack een natuurlijk zoete smaak. Ideaal voor jezelf bij een kop thee of voor in de trommel van de kids. Voorbereidingstijd: 5 min | Koeltijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Lekkeretenmetlinda.nl
Lekkeretenmetlinda.nl

Lekker eten met Linda staat voor makkelijk, bewust en vooral lekker eten. Ze heeft als doel om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezonder eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is. De recepten van Linda zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geeft ze veel praktische tips. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat de lezer zin krijgt om de keuken (weer) in de duiken.

Ontbijtkoek Ontbijtkoek
3 vegetarische balletjes 3x vegetarische balletjes
Zalmtartaar met groene asperges op toast Zalmtartaar met groene asperge...
Meer van Lekkeretenmetlinda.nl

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • Wouw52
  • Brinta
Pita burger met gegrilde groente
 3
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Chicken chorizo burgers
 1
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Appelcrumble
 8
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
3 vegetarische balletjes
 7
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.