Zalmtartaar met groene asperges op toast
Over een paar weken is het alweer Pasen. Perfecte gelegenheid om op deze eerste feestdag van de lente eens lekker uit te pakken. En dit kun je gerust doen met dit lekkere hapje bestaande uit typische paasingrediënten: zalmtartaar met groene asperges op een knapperige toast. Op smaak gebracht met een frisse dressing. De delicate smaak van de groene asperge tips geven een bijzondere twist aan het gerecht. Zeker de moeite waard.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Lekker eten met Linda staat voor makkelijk, bewust en vooral lekker eten. Ze heeft als doel om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezonder eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is. De recepten van Linda zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geeft ze veel praktische tips. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat de lezer zin krijgt om de keuken (weer) in de duiken.
Meer informatieOntbijtkoek | |
3x vegetarische balletjes | |
No bake repen met cranberries... |