Aubergine carpaccio met Burrata

Deze aubergine carpaccio mét burrata is een heerlijke vegetarische variant op de traditionele carpaccio met vlees en Parmezaanse kaas. Deze variant smaakt minstens net zo lekker en de pesto, burrata en zongedroogde tomaten maken het helemaal af. Heerlijk om mee te lunchen of om te serveren als voorgerecht. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |