Banoffee Tiramisu

Muffins met citroen en bramen


Als jij blij wordt van banaan en karamel, dan wordt je zeker blij van deze banoffee tiramisu. Banoffee is een combinatie van banaan en toffee, oftewel karamel. Het is afkomstig van de Engelse banoffee taart die is opgebouwd uit een laag karamel, daarop flink wat bananen en afgemaakt met heel veel slagroom. Geïnspireerd op de banoffee taart is deze banoffee tiramisu.  Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook nog eens makkelijk gemaakt. En ontzettend lekker! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Hans Weetjewel
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.