BBQ Cola kip

Foody Redactie


Je leest het goed: cola kip van de barbecue! Je smeert de hele kip in met een barbecue rub, wat eigenlijk een mengsel van lekkere droge kruiden is. Als je de kip vervolgens op de bbq zet, moet hij op een blikje cola staan - het vocht van de cola wordt tijdens het verwarmen in de binnenkant van de kip gestoomd. Maar dat is nog niet alles! De kip dient ook nog ingesmeerd te worden met een mengsel van ingekookte cola en rokerige bbq saus. En heerlijk kippetje met héél veel smaak! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Danny Vdw
  • Rob van der Linden
  • Inez Gijsbers
  • Angelique Tsang
  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.