BBQ Spiesjes met zalm, citroen met yoghurtsaus

Stokjes doen het altijd goed op een barbecue. En dat hoeft echt niet per se vlees te zijn. Deze BBQ spiesjes met zalm, citroen en yoghurtsaus zijn ook zeker een aanrader. Een lekker licht en fris receptje, dat bovendien ook heel makkelijk is om te maken. Het is net even wat lichter dan een hamburger of een worstje, maar voor de visliefhebber minstens net zo lekker. Serveer met een lekker fris knoflook-yoghurtsaus en een stukje brood en/of een salade en je hebt een prima maaltje. Voorbereidingstijd: 15 min | Marineren: minimaal 30 min | Barbecue: ca. 3 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |