Bread sticks

Bread sticks


In Italië heten ze grissini, in Engeland bread sticks en in Nederland kennen we ze als soepstengels of broodstengels. Hoe je het ook noemt, lekker is het zeker! Serveer de broodstengels bij een borrelplank of natuurlijk bij een kop soep. Je kunt niet alleen met de topping, maar ook met het deeg zelf variëren. Kneed bijvoorbeeld eens wat kruiden of stukjes olijf door het brooddeeg.

Voorbereidingstijd: 15 min | Rijstijd: 60 min + 45 min | Oventijd: 13-18 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Angela Bouwer
  • Foody redactie
Video: Kaas-Salami sticks
 5
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Gevulde pizza sticks
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
Cloud Bread || low calorie brood!
 52
I Love HealthI Love Health
Advent 3: Gingerbread Cake Pops
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.