Bread sticks

Ingrediënten
- 500 gr bloem
- 7 gr gedroogde gist
- 300 ml water, lauwwarm
- 50 ml olijfolie
- 10 gr zout
In Italië heten ze grissini, in Engeland bread sticks en in Nederland kennen we ze als soepstengels of broodstengels. Hoe je het ook noemt, lekker is het zeker! Serveer de broodstengels bij een borrelplank of natuurlijk bij een kop soep. Je kunt niet alleen met de topping, maar ook met het deeg zelf variëren. Kneed bijvoorbeeld eens wat kruiden of stukjes olijf door het brooddeeg.
Voorbereidingstijd: 15 min | Rijstijd: 60 min + 45 min | Oventijd: 13-18 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |