Caprese eitjes uit de oven
Koken bakken of pocheren. Als ontbijt, met de lunch of als onderdeel van de hoofdmaaltijd. Een eitje kan altijd. Wil je eens wat anders dan de gekookte variant of een gebakken eitje? Maak dan bijvoorbeeld eens deze Caprese eitjes uit de oven. Het is net zo gemakkelijk om te maken als het bakken van een ei, maar dan net weer even anders. En het is ook nog gezond. Je kunt deze Caprese eitjes natuurlijk ook met andere ingrediënten maken. Voeg bijvoorbeeld geitenkaas toe in plaats van mozzarella. Of doe er lekker wat ham bij. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |