Chocolade avocado mousse

Ingrediënten
- Kneepje agavesiroop
- Cacao om te garneren
- 1 blikje kokosmelk 400 ml
- Kneepje agavesiroop
3 personen
Wil je het kerstdiner wat gezonder eindigen? Dan moet je deze chocolade avocado mousse maken. De combinatie van avocado en chocola klinkt misschien wat gek, maar het is echt heel lekker. Je zult niet eens merken dat er avocado aan is toegevoegd. Avocado is lekker romig van structuur en dat geeft deze mousse een heerlijke zijdezachte smaak. Top de mousse af met lekker wat kokosslagroom en cacaopoeder. Genieten!
Bereidingstijd: 20 min | Koeltijd: minimaal 4 uur


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |