Chocolade-banketbakkersroom

Met dit basisrecept maak je zelf een heerlijke volle chocolade banketbakkersroom. Voor dit recept kun je dezelfde stappen aanhouden voor gewone banketbakkersroom, alleen laat je het vanillestokje achterwege en voeg je helemaal aan het eind gehakte pure chocolade toe. De banketbakkersroom met chocolade is perfect om soesjes of eclairs te vullen, als vulling voor in een taart of om een tartelette af te werken.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |