Chocolade-banketbakkersroom

Chocolade-banketbakkersroom – recept


Met dit basisrecept maak je zelf een heerlijke volle chocolade banketbakkersroom. Voor dit recept kun je dezelfde stappen aanhouden voor gewone banketbakkersroom, alleen laat je het vanillestokje achterwege en voeg je helemaal aan het eind gehakte pure chocolade toe. De banketbakkersroom met chocolade is perfect om soesjes of eclairs te vullen, als vulling voor in een taart of om een tartelette af te werken.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Arissa Ringsby
  • Sylvia Willemsen
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
Eclairs met slagroom
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bokkenpootjes - recept
 3
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.