Fruittaart en aardbeientaart
In deze taart proef je de zomer! De knapperige bodem, de volle banketbakkersroom en het friszoete fruit vormen een heerlijk geheel in deze fruit- en aardbeientaart. Maak de taart zo kort mogelijk van te voren af, dan blijft de bodem het knapperigst. Eventueel kun je de bodem voor het vullen eerst besmeren met een klein beetje gesmolten witte chocolade, dat zorgt er voor dat hij minder snel zacht wordt. Voorbereidingstijd: 15 min | Koeltijd: 60 min + 20 min | Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |