Chocolade meringue taart met aardbeien en frambozen

Ingrediënten
6 personen
Meringues zijn zó makkelijk om te maken en ze zijn werkelijk héérlijk! Klop wat eiwitten fijn, voeg er suiker aan toe, bak ze in de oven en zet je tanden in een brosse meringue met zachte yummy vulling. Laat die dingen maar aan mij over! Deze meringues zijn wat groter want we gaan er een meringuetaart (of pavlova, wat je wil) van maken. Ik maakte deze chocolade-meringuetaart met aardbeien en frambozen voor het 2-jarig bestaan van Francesca Kookt. De perfecte taart: niet ingewikkeld om te maken en puur genieten!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |