Chocolade moelleux met karamel

Ingrediënten
- 60 gr bloem
- 75 gr suiker
- 1 el water
- 35 ml slagroom
- 25 gr boter
- snuf zout
4 personen
Bij het aansnijden van deze warme chocoladecakejes stroomt de vloeibare karamel er uit als lava. Dat heerlijke effect krijg je doordat er vlak voor het bakken een blokje bevroren karamel in deze chocolade moelleux gaat. Alle onderdelen van dit dessert zijn goed voor te bereiden, zelfs één of twee dagen van tevoren. Zo hoef je de chocolade moelleux alleen nog maar af te bakken na het hoofdgerecht. Smullen gegarandeerd!


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |