Chocolade moelleux met karamel

Chocolade moelleux met karamel


Bij het aansnijden van deze warme chocoladecakejes stroomt de vloeibare karamel er uit als lava. Dat heerlijke effect krijg je doordat er vlak voor het bakken een blokje bevroren karamel in deze chocolade moelleux gaat. Alle onderdelen van dit dessert zijn goed voor te bereiden, zelfs één of twee dagen van tevoren. Zo hoef je de chocolade moelleux alleen nog maar af te bakken na het hoofdgerecht. Smullen gegarandeerd! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.