IJstaart met karamel en chocolade

Deze ijstaart met karamel en chocolade is geweldig om te maken en een feest om te eten! Het romige vanille-ijs wordt afgewisseld door laagjes karamel en knapperige chocolade. Het ijs maak je zelf en dat is niet eens zo heel moeilijk. Dit ijs maak je namelijk zonder ijsmachine of andere moeilijke apparaten. Het enige dat je nodig hebt is een (hand)mixer en een cakeblik. Doordat je het dessert al helemaal van te voren moet klaarmaken heb je geen stress meer op de dag van het diner zelf. Ideaal! Voorbereidingstijd: 25 min | Vriezen: 1 nacht
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |