Chocolate bananabread

Ik hou echt van chocola: het maakt gewoon alles beter! Deze cake is eigenlijk een heel simpele upgrade van bananenbrood. Door cacao toe te voegen krijg je een lekker zachte en zoete chocoladecake. Je kunt dit chocolade-bananenbrood prima als verantwoord tussendoortje eten, want er zit geen toegevoegde suiker in!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |