Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen

Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen


Word jij ook zo blij van een lekkere muffin? Fluffy met een knapperige bovenkant, yum. En dan het allerliefst een citroen muffin! Deze variant van de citroen muffin vullen wij met bramen, blauwe bessen en frambozen. Lekker fris, fruitig en vol van smaak doordat er ook vanille aan wordt toegevoegd. Wij gebruiken een vanillestokje, maar mocht je dit willen vervangen kun je ook vanille extract gebruiken. Je kunt dit recept ook gemakkelijk aanpassen en andere vruchten gebruiken in plaats van bramen, blauwe bessen en frambozen. Krijg jij ook al cravings van de gedachte aan zo een overheerlijke citroen muffin met bramen, blauwe bessen en frambozen? Check dan snel de ingredienten en het volledige recept hieronder!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.