Crème brûlée met cranberry’s en sinaasappel

Cranberries en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral bij het hoofdgerecht met vlees mag een cranberry compote niet ontbreken, maar ook verwerkt in een toetje kan het heerlijk zijn. Zo ook in deze crème brûleés met cranberries en sinaasappel. De crèmes brûlées moet je van te voren maken, zodat ze de tijd hebben om op te stijven in de koelkast. Zo hoef je ze aan het eind van je diner alleen nog maar af te branden met wat rietsuiker. Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 45-60 min | Koeltijd: minimaal 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |