Daging Smoor

Daging Smoor


4 personen

Daging Smoor is een echte topper uit de Indische keuken. En dit Indische gestoofde rundvlees gerechtje is heerlijk om zelf klaar te maken. Snijdt het vlees in blokjes en laat het zo'n 3 uur zachtjes stoven samen met nootmuskaat, kruidnagel, knoflook, tomaatjes, sjalotjes, ketjap, wat water en een scheutje azijn. Schep vlak voor het einde een hoeveelheid gedroogde chilipeper door de Daging Smoor en laat het vlees nog een kwartiertje stoven. Serveer de Daging smoor met Sajoer Boontjes en kokosrijst en smullen maar.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Lhruisch
  • agnesvw
  • Katja Cocco
  • Judith van Wolven
  • Wwemama Jansen
  • Maris de M
  • PvdZ
  • Carolien de Milliano
Zelf sambal maken
 2
Hare MaristeitHare Maristeit
Indonesische tomatensambal
 8
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Gekruide tempeh blokjes
 8
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.