Eitje in bladerdeeg met ham, avocado en asperges

Eitje in bladerdeeg met ham, avocado en asperges


Bij Pasen hoort natuurlijk een eitje. Een eitje is heerlijk met ham. En bij ham hoort eigenlijk gewoon kaas. Aangezien Pasen de eerste officiele feestdag is in de lente, mogen de asperges eigenlijk ook niet ontbreken. Nog een knapperig randje van bladerdeeg en wat romige avocado en je hebt een heerlijk brunch gerechtje. En dit eitje in bladerdeeg is nog gemakkelijk om te maken ook. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Foody redactie
  • Joycelin Elsenaar
  • Katja Cocco
  • Rico Vlist
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.