Eitje in bladerdeeg met ham, avocado en asperges
Bij Pasen hoort natuurlijk een eitje. Een eitje is heerlijk met ham. En bij ham hoort eigenlijk gewoon kaas. Aangezien Pasen de eerste officiele feestdag is in de lente, mogen de asperges eigenlijk ook niet ontbreken. Nog een knapperig randje van bladerdeeg en wat romige avocado en je hebt een heerlijk brunch gerechtje. En dit eitje in bladerdeeg is nog gemakkelijk om te maken ook. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |