Eitje in bladerdeeg met ham, avocado en asperges

Eitje in bladerdeeg met ham, avocado en asperges


4 personen

Bij Pasen hoort natuurlijk een eitje. Een eitje is heerlijk met ham. En bij ham hoort eigenlijk gewoon kaas. Aangezien Pasen de eerste officiele feestdag is in de lente, mogen de asperges eigenlijk ook niet ontbreken. Nog een knapperig randje van bladerdeeg en wat romige avocado en je hebt een heerlijk brunch gerechtje. En dit eitje in bladerdeeg is nog gemakkelijk om te maken ook. Enjoy! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Joycelin Elsenaar
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.