Mini ontbijt quiches

Muffins met citroen en bramen


Misschien ben je bekend met het Franse ontbijtgerecht oeufs en cocotte, maar misschien ook niet. Deze mini ontbijt quiches met ei, crème fraîche, ham en geraspte kaas, zijn echter wel geïnspireerd op deze vorm van een gebakken eitje. Alleen worden de eitjes niet gebakken in een keramieken schaaltje, maar in een jasje van bladerdeeg. Een heerlijk ontbijtje. Ontzettend leuk ook om te serveren met Pasen. D voorbereidingstijd is minimaal, de oven doet het meeste werk. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.