Filodeegtaartjes met zalm
Deze krokante filodeegtaartjes met frisse ricotta, gerookte zalm en bosuien, zijn het perfecte lentehapje. Simpel om te maken en daarnaast ook nog eens héérlijk! Filodeeg, gerookte zalm, ricotta, bosui en citroen is alles wat je nodig hebt om dit taartje te kunnen maken. Serveer als hapje bij de borrel, of als hartig hapje bij een high-tea en genieten maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |