Flammkuchen
De tarte flambée oftewel de flammkuchen is helemaal hot deze zomer! De Flammkuchen heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Er zijn vele variaties van het originele recept, zowel wat betreft het deeg als het beleg. Deze eerste keer ging ik voor de klassieke combi van crème fraîche met ui en spekjes, met een twist. Ik voegde champignons toe en serveerde het met rucola. Echt een topcombi! En echt, het is super easy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |