Fudgey chocolade bountytaart

Deze volle chocoladetaart met kokos is perfect om te serveren als dessert. En deze heerlijke chocoladetaart is niet alleen glutenvrij, maar ook smeuïg en heel rijk van smaak. Het glanzende chocoladeglazuur en de topping van kokosrasp maken de taart helemaal af. Yum!! Het recept voor dit dessert is afkomstig uit het heerlijke boek van Donal Skehan: Vers!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |