Gebakken gnocchi met paddenstoelen

Tip: gebakken gnocchi


Gnocchi kun je koken, maar dan heeft het erg veel nodig om goed op smaak te krijgen. Daarom kun je gnocchi beter bakken. De gnocchi krijgt dan een heerlijk knapperig korstje en een veel betere smaak. Deze gebakken gnocchi maak je af met paddenstoelen, ham, basilicum en wat geraspte kaas, waardoor de gnocchi ontzettend rijk wordt van smaak. Klinkt goed toch? Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Jolanda Vogelsangs
  • Louise Van Der Kelen
Gnocchi carbonara
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Gnocchi puttanesca
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Makkelijke Maaltijd: Gnocchi ‘n Cheese
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.