Gegrilde koolrabi met pindasaus

Gegrilde koolrabi met pindasaus


Koolrabi is een groente die afstamt van de verdikte stammen van de koolplant. De smaak van koolrabi lijkt op die van bloemkool, maar deze is net wat pittiger. Koolrabi kan zowel rauw als gekookt gegeten worden, maar in dit gerechtje komen ze heerlijk van de grill om zo de 'crunch' te kunnen behouden. Serveer met een lekker zelfgemaakte pindasaus en je hebt een heerlijke lunch. Liever als hoofdgerecht? Serveer er dan een vegaburger of gerookte tofu bij. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Ilse Scheirlinckx
Koolrabi recept
 5
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Zelf pindasaus maken (zonder pakje)
 4
PhilippineLiefde voor Lekkers
VIDEO: Gado Gado
 11
Hare MaristeitHare Maristeit
Gado gado
 27
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.