Gehaktballetjes met couscoussalade

Gehaktballetjes met couscoussalade


Zin in een heerlijk gerecht die niet heel zwaar op de maag valt? Dan is deze couscoussalade met gehaktballetjes zeer zeker de moeite waard. Niet heel ingewikkeld om te maken en een heerlijke, redelijk lichte maaltijd. Deze salade is zowel lauwwarm als koud gesereveerd ontzettend lekker. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Vlees.nl
Vlees.nl

Vlees.nl is het cross-mediale en interactieve communicatieplatform van de stichting Vlees.nl: een initiatief van de Nederlandse vleessector. Stichting Vlees.nl heeft geen commerciële belangen, maar heeft tot doel het bevorderen van een constructieve dialoog over Nederlands (rood) vlees en draagvlak voor de productie daarvan. Dit gebeurt door het beschikbaar stellen van veel informatie over varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees en ander vlees en met name dus ook over de vele productie-aspecten en het beantwoorden van vragen.

Geroosterd varkensribstuk Geroosterd varkensribstuk

Favoriet recept van

  • Ed Pipping
  • Irene van Waarde
  • Lisa Speijer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.