Gepofte aardappel met ‘Mexicaanse’ amarant
Met de Mexicaanse keuken zit je vrijwel altijd goed. Van schalen nachos tot taco's, en van quiseadillas tot tequilla, stuk voor stuk is iedereen er op één of andere manier wel dol op. Deze gepofte aardappels gevuld met amarant, groenten en bonen zijn eveneens heerlijk. Doordat amarant glutenvrij is is het ook nog eens heel geschikt voor coeliakipatiënten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |