Geroosterde gevulde appels

Foody Redactie


Heerlijk zoet geroosterde gevulde appels met een vulling van abrikozen en amandelspijs. Perfect om te serveren als traktatie op pakjesavond, of serveer met een bolletje ijs en je hebt een heerlijk dessert. Gemakkelijk om te maken zijn deze geroosterde gevulde appels ook nog. Je vult ze, zet ze in de slowcooker en je hebt er even geen omkijken naar. Ideaal. Heb je geen slowcooker? Ze de appels dan in de oven. Enjoy! Voorbereidingstijd: 10 min | Slowcooktijd: 3-4 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.