Gestoofde snijbonen met knoflook en tomaat

Een lekker (bij)gerecht hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om klaar te maken. Dat bewijst ook dit recept voor gestoofde snijbonen met knoflook en tomaat. Simpel, snel én lekker dus. En nog veelzijdig ook. Zo zijn deze gestoofde snijbonen heerlijk met een stukje gegrilde witvis en aardappelpuree. Of om te serveren bij de nasi of bami. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |