Gevulde havermoutpuddinkjes

Ingrediënten
4 personen
Met havermout kun je lekker variëren. Je kunt er pap mee maken en het verwerken in smoothies en mueslirepen. Maar wat ook lekker is, is om er gevulde puddinkjes mee te maken. Super gemakkelijk en het zorgt voor een heerlijk voedzaam ontbijtje. Doe een schep gekookte havermout in een bakje en schep daar een lekkere vulling op. Schep er vervolgens nog een laagje havermout op en zet weg in de koelkast. Twee uur later heb je een heerlijke pudding. Bestrooi met de amandelen en abrikozen en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk.


Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor Lekkers
![]() |
Zoete aardappelsoep met kokosmelk |
![]() |
Hartige pannenkoek met pompoen... |
![]() |
Rode kool salade met grapefrui... |