Glutenvrije melanzane alla parmigiana
Melanzane alla Parmigiana is een combinatie van gegrilde aubergine, tomaat en kaas. Een heerlijk, Italiaans gerecht! Het maken van de melanzane is niet heel moeilijk, maar het is wel een tijdrovend werkje. De aubergine plakken moeten namelijk met meel worden bestreken en worden gebakken in de pan tot ze mooi goudbruin zijn. Dit neemt wat tijd in beslag, maar het is wel erg lekker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |