Glutenvrije pistachekoekjes

Foody Redactie


Deze glutenvrije pistachekoekjes met abrikozen naar recept van Donna Hay zijn echt een ontzettende aanrader. Super simpel om te maken en echt onwijs lekker. Ondanks de flinke hoeveelheid honing die in deze koekjes gaat zijn ze niet heel zoet. De koekjes lijken qua structuur een beetje op een soort kokosmakroon, maar dan met pistache en stukjes abrikoos in plaats van kokos. Smullen!! Hou je niet van pistache dan kun je gemakkelijk variëren door de pistache te vervangen door andere noten of de abrikozen te vervangen door dadels of ander gedroogd fruit. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Krinavdb
  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.