Glutenvrije pompoencake

Pompoen combineert uitsteken en is ook heerlijk divers. Of je het nu gebruikt in een salade, door de soep of juist verwerkt in een baksel, het is een waardevolle toevoeging. Omdat de pompoen een zoetige smaak heeft, geeft het baksel een heerlijke smaak. Zo ook deze glutenvrije pompoencake. Perfect als tussendoortje. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 45 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nl
![]() |
Bananen smoothie met pindakaas... |
![]() |
Tinto de Verano |
![]() |
Italian Spritz witte wijn cock... |