Pompoencake

Deze pompoencake is veel makkelijker te maken dan je zou denken. Een flespompoen is relatief makkelijk te verwerken en een puree van te maken. Als je deze puree niet al te fijn maakt geef je je cake een beetje extra bite. De cake is de dag na het bakken het lekkerst. Dan is hij goed afgekoeld, uitgedampt en de smaken ingetrokken. Kopje koffie of thee er bij, smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene Meisjes
![]() |
Pita's met oesterzwammenshoarm... |
![]() |
Vegan scones met lemon curd |
![]() |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |