Granola met koekkruiden

Foody Redactie


Niets is fijner dan een drukke dag te beginnen met een heerlijk ontbijtje. Een kom yoghurt met vers fruit, muesli/cruesli is dan ideaal. Maar je maakt zo'n ontbijtje nog lekkerder wanneer je de granola zelf maakt. Het is helemaal niet lastig en ingewikkeld en zoveel lekkerder! Vooral deze variant met koekkruiden. Yum!  Het enige dat je hoeft te doen is het mengen van de ingrediënten en het de oven in te schuiven. Dan is de granola binnen 10 minuten klaar en kun je er dagenlang van genieten. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Natasja Janssens
  • Sandra Grasdijk
  • Isa Lenders
  • Madieke van der Zee
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.