Groentefriet van koolraap, wortel en biet

Foody Redactie


Frietjes zijn lekker, maar wat variatie zo af en toe kan natuurlijk geen kwaad. Deze groentefrietjes zijn ook zeker een aanrader. Perfect ook om meteen wat 'vergeten' wintergroenten te gebruiken. Koolraap bijvoorbeeld. Combineer deze groente met wortel en verschillende bietensoorten en je hebt meteen wat kleur. Groentefrieten zijn super gemakkelijk om zelf te maken en ook ontzettend lekker! De frieten worden niet zo krokant als uit de frituur, maar lekker zijn ze wel.

Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.