Hartige taart met witlof
Hartige taarten, ik ben er dol op! Het is super easy om te maken en echt zo ontzettend lekker. En het makkelijke is ook dat je erin kan stoppen wat je zelf lekker vindt. Heel handig dus als je groente restjes over hebt. Ik zorg altijd dat ik wat plakjes hartige taart deeg in de vriezer heb liggen, zodat ik mocht ik restjes hebben, makkelijk een quiche kan maken. Makkelijk, snel en lekker. Ideaal toch? Serveer met een lekkere salade en je hebt een top gerechtje! Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |