Hartige tompouce met geitenkaasmousse

Een goede presentatie is het halve werk. Dat geldt voor deze hartige tompouce zeker. Want zeg nou zelf, ziet deze hartige tompouce met geitenkaasmousse en prosciutto er niet feestelijk uit? Hier kun je prima mee aankomen tijdens het kerstdiner. De grap is ook dat het maken van dit voorgerecht ontzettend gemakkelijk is. Het voordeel van dit recept is dat je het ook heel gemakkelijk vega kunt maken. Dan laat je de prosciutto gewoon achterwege. Ook heerlijk om te maken met gerookte zalm en geitenkaas, of blauwe kaas en vijgen. Smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |