Hartige tompouce met geitenkaasmousse

Kerst voorgerecht: Hartige tompouce met geitenkaasmousse


Een goede presentatie is het halve werk. Dat geldt voor deze hartige tompouce zeker. Want zeg nou zelf, ziet deze hartige tompouce met geitenkaasmousse en prosciutto er niet feestelijk uit? Hier kun je prima mee aankomen tijdens het kerstdiner. De grap is ook dat het maken van dit voorgerecht ontzettend gemakkelijk is. Het voordeel van dit recept is dat je het ook heel gemakkelijk vega kunt maken. Dan laat je de prosciutto gewoon achterwege. Ook heerlijk om te maken met gerookte zalm en geitenkaas, of blauwe kaas en vijgen. Smullen! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.