Havermoutbrood met banaan, lijnzaad en pitten

Gezond havermoutbrood met banaan, lijnzaad en pitten


Dit havermoutbrood met banaan, lijnzaad en pitten is super gezond en ook nog eens makkelijk te maken. Het brood is lekker en vult erg goed. Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de vulling. Als je het recept eerst een keer wil proberen of als je gewoon niet zoveel wil maken, kun je van alle ingrediënten de helft gebruiken. Let er dan wel op dat de baktijd dan 5 á 10 minuten korter zal zijn. Liever een glutenvrij havermoutbrood? Vervang de havermout door een glutenvrije variant. Eetsmakelijk!

 

Favoriet recept van

  • Joke Vereecke
  • M_snuverink
  • Esmée Kramer
  • Renate Moerman
  • Nel Beekman
  • Stephanie van Driel
  • Helena De Jong
  • Susanne Fransen
  • Alwin Friedeman
  • Anne van Doorn
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.