Hazelnoot-vijgenbrood

Ingrediënten
Dit brood is vol van smaak doordat er eerst een voordeeg wordt gemaakt. De sappige en licht zoete vijgen in combinatie met de bite van de hazelnoten zorgen ervoor dat dit brood een feestje is om te eten. Dit brood past heel goed bij een kaasplankje, maar is ook heerlijk met gewoon een plak kaas of met wat appelstroop. Je kunt het vijgenbrood heel goed invriezen, dus als je het toch gaat maken, bak er dan gelijk een paar extra! Tip: Begin voor dit brood een avond van tevoren.
Voorbereidingstijd: 45 min | Wachttijd: 12 uur + 1 uur | Oventijd: 30-35 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |