Hele vis in pittige curry

Ingrediënten
- 1 citroen
- 2 hele vissen, dorade of red snapper (schoongemaakt door de visboer)
- pepers naar keuze: ik ging voor 2 Spaanse pepers en 2 rawit pepers
- 1/2 tl kurkumapoeder
- 1 kemirinoot (toko)
- 1/4 bolletje nootmuskaat, geraspt (van Verstegen kun je zowel de hele nootmuskaatbolletjes als geraspte nootmuskaat in de supermarkt kopen)
- 2 teentjes knoflook
4 personen
Deze hele vis in pittige curry word ook wel woku belanga genoemd en komt uit Sulawesi. Het is heel makkelijk te maken en ook snel klaar! Je zult wel even langs de toko moeten voor een paar ingrediënten. Na 30 minuten heb je heerlijk pittig gerecht op tafel staan. Eetsmakelijk!


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |