Hollandse Garnalencocktail 2.0
Garnalencocktails zijn een beetje verstoft in de loop van de tijd. Zonde, want eigenlijk is het hartstikke lekker! Deze Garnalencocktail anno 2014 is net zo lekker als de versie uit de nineties, maar wel gezonder, minder zwaar en een stuk frisser. Dus niet alleen een hoopje garnalen met een flinke dot cocktailsaus, maar een veel uitgebreider en chiquer voorgerechtje. Garnalen met sla, avocado, grapefruit en een yoghurt-dillesausje. Hollandse Garnalencocktail 2.0 dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |