Homemade granola met noten

Foody Redactie


Granola, muesli, cruesli of hoe je het ook noemen wilt: feit is dat het heerlijk is. Nu kun je zo'n mengsel gemakkelijk in de supermarkt halen, maar het is heel eenvoudig om zelf klaar te maken. En het fijne van zo'n zelfgemaakte variant is natuurlijk dat je de dingen erin kunt doen die jij zelf lekker vindt. Ideaal. Heerlijk om de dag mee te beginnen in een schaaltje yoghurt, maar ook lekker om tussendoor van te snoepen. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.